1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Ads can be a pain, but they are our only way to maintain the server. Your patience is highly appreciated and we hope our service can be worth it.

A115 Qmobile A115 Sim Manegement Not Show

Discussion in 'QMobile - FAQ, Guide, How To, Tutorials' started by baabu.ansar1, Jul 28, 2016.

  1. baabu.ansar1

    baabu.ansar1 Junior Member
    pakistan
    Registered ✔

    Joined:
    Nov 22, 2015
    Messages:
    27
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I have Miracle , CM2 , Merapi Tool Anyone Know Solution Plz Tell Me
     
    Loading...
  2. gurmakeykhan

    gurmakeykhan Well-Known Member
    Peshawar, Pakistan
    Registered ✔

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    171
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Devices:
    j100h
    run cm2 mtk and go to extra and repair and
    then there is have unknown baseband and click that disconnect your phone
    connect battery and your phone when this proccess complete then repair imei
    your problem will be sovld insha Allah
    sorry my english some weekness don't mind
     
  3. gurmakeykhan

    gurmakeykhan Well-Known Member
    Peshawar, Pakistan
    Registered ✔

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    171
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Devices:
    j100h
  4. irfansabir2001

    irfansabir2001 New Member
    Pakistan
    Registered ✔

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Devices:
    note 3
    brother qmo
    brother qmobile a115 is mtk nand 6572
    and cmtool is not supported